Kavakyolu Beldesinde düzenlenen ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı iftar programına Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Erzincan Üniversitesi Rektörü İlyas Çapoğlu, Vali Yardımcıları Ahmet Türköz, Fatih Kaya, il protokolü ve çok sayıda Erzincan TSO üyesi katıldı. Yapılan dualar eşliğinde gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak, "bilindiği üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir ayın içerisindeyiz. Mübarek Ramazan ayı, milletimizin iftihar edilecek hasletlerinin daha fazla ortaya çıktığı bir zamana işaret etmektedir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir. 

 
  Kâinatın efendisi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (Sallallahu aleyhi ve sellem) bir hadisi şerifinde, “İman etmeden Cennete giremezsiniz, bir birinizi sevmeden de iman etmiş olamazsınız. Size yaptığınız takdirde birbirinizi seveceğiniz bir işi göstereyim mi? Selamı aranızda yaygınlaştırınız” diye buyurmaktadır. Öyleyse bizlerde farklılıklarımızı bir tarafa bırakarak sevgi toplumunu inşa edelim ve Ramazan ruhunu gelecek nesillere taşıyalım.

  Bu vesileyle huzur, barış ve sevgi dolu yeni Ramazanlara kavuşmak dileğiyle tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, iftar programının hazırlanmasında emek ve gayretini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize ve oda personelimize teşekkür ediyorum” dedi