Erzincan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzincan il binasının kitap kafesinde gerçekleştirilen iftar programına; Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı, Erihmed,Derneği Başkanı, Ülkü Ocakları Başkanı, Alperen Ocakları Başkanı, Gençlik MeclisiBaşkanı, Osmanlı Ocak'ları Başkanı, MTTB Başkanı, Genç Müsiad Başkanı, MidderBaşkanı ve diğer davetliler ile birlikte gerçekleştirildi.

Program öncesinde TÜGVA Erzincan İl Başkanı Emre Özkan, açılış konuşmasında Tüm STK başkanlarıyla TÜGVA çatısı altında gerçekleştirilen iftar yemeğinin mutluluğunu dile getirerek bunun devamının gelmesi için temenilerde bulundu.

Erzincan’da genç STK Başkanlarını aynı sofrada bir ilk olarak toplamanın sevinci içerisinde olduğu belirtti bugünlerin bereketinden istifade etmek için bir araya gelmemiz, birliğimizin beraberliğimizin pekiştirmemiz için en büyük vazifedir” ifadesini kullandı.

Başkan Özkan , gerçekleştirilen kardeşlik iftarından sonra Genç STK Başkanlarına ve diğer davetlilere TÜGVA’nın  Çalışmaları hakkında bilgi verdi.