Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağatay Mutlu yaptığı açıklamada “Erzincan Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli olan, geçici görevle Diyarbakır’da bulunan Özel Harekat Polislerimizden Kenan Ardıç ve Orhan Dilekçi Diyarbakır’ın Sur ilçesinde pkk terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan bombanın patlaması sonucu ağır yaralanmış Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde yapılan müdehalelere rağmen Özel Harekat Polisimiz Kenan Ardıç kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Erzincanımıza ve yüreğimize bir ateş düşmüş, Bir yandan Şehidimizin acısı yüreğimizde  bir yandan tedavisi devam etmekte olan Polis memurumuza  Acil şifa vermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken  Özel Harekat polisimiz Orhan Dilekçi‘nin şehit haberinin gelmesiyle yüreğimize ikinci defa ateş düşmüştür.

            Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Milletimizin ve Devletimizin bekası için görev yapan iki yiğidin Al Bayraklı tabutlarda geri dönmesi şahsımı ve Camiamızı derinden üzmüştür.

Şehidimiz Kenan Ardıç’ın iki yaşında çocuğunun olması ve Doğum gününde şehit olması acımıza acı katmış Terör örgütü pkk ve uzantılarına karşı olan kin ve nefretimiz fazlasıyla arttırmıştır.

            Bizim için Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Bayrak İnmez, Ezan Dinmez

            Acımız ne kadar derin ve büyük olsa da Erzincan olarak Teröre karşı dimdik duracak kadar güçlü, tek yürek olacak kadar birbirimize bağlı olduğumuzu biliyoruz.

Şehitlerimize Saygı, Teröre Lanet amacıyla Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak bugün itibariyle İlimizde Türk Bayrağı asma seferberliği başlatmış bulunmaktayız. Tüm Halkımızı bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeye Ev, işyeri ve Araçlarımıza Türk Bayrağı asmaya davet ediyoruz.

            Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Başta yakın aileleri ve Erzincan Emniyet Müdürlüğü Mensupları olmak üzere Yüce Türk Milletine Sabır ve Başsağlığı diliyorum”dedi.