Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş, Şehitlerimiz, Tamer Meriç ve Uğur Fethi Özdemir’in eşleri ile Erzincan Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evleri sitesini ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evi'ni ziyaret ederek buradaki çocuklar ile akşam yemeği yediler.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş, anlamlı ziyaretlerde bulundular. Erzincan Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesini ziyaret eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Hanımefendi Hatice Arslantaş, burada barınmaya ve korunmaya muhtaç 0-6 yaş gurubu çocukları ziyaret ettiler. Çocukların yapmış olduğu gösterileri izleyen  Vali Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş, çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdiler.


Daha sonra Şehitlerimiz Tamer Meriç ve Uğur Fethi Özdemir’in eşlerini ziyaret eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş, burada şehitlerimizin aileleri ile görüşerek istek ve taleplerini dinlediler. 


Son olarak, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evi'ni ziyaret ederek buradaki çocuklar ile akşam yemeği yediler. Korunmaya muhtaç çocuklar ile aynı sofrayı paylaşan Sayın Valimiz, çocuklarla bir süre sohbet ederek çeşitli hediyeler verip, çocukların ihtiyaçları ve sıkıntıları konusunda bizzat kendilerinden bilgiler aldı.


Devletin kendileri için sunduğu bu imkanların son derece güzel olduğunu dile getiren çocuklar, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi Hatice Arslantaş’a kendilerini yalnız bırakmamalarının mutluluk verici olduğunu söylediler. Bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkürde bulunan çocuklar, “biz burada sizler sayesinde aile eksikliğimizi hiç hissetmiyoruz” ifadelerini kullandılar.


Gerçekleştirilen Ziyaret programlarında Vali Yardımcımız Yaşar Kemal Yılmaz ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ve eşi, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve eşi Hanımefendi Hatice Arslantaş’a eşlik ettiler.