Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram’ın üstün destek ve gayretleri ile Erzincan’da otomotiv fabrikası kurulacak.

Erzincan’da ciddi sanayileşme ve istihdam kazandıracak fabrikanın kurulması için çalışmalar başlatıldı. Otomotiv Ana Sanayi içinde Kamyon, kamyonet ve türevleri iş makinaları ana üretiminde faaliyet gösteren AR.KARSA A.Ş Genel Müdürü Özgür Rafi Erzincan’a yapacakları yatırımlar konusunda açıklamalarda bulundu.

 Özgür Rafi açıklamasında; “AR. KARSA A.Ş. olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunu çizmiş olduğu 2023 vizyonu çerçevesinde firma tecrübelerimiz, kabiliyetlerimiz ile beraber ve tabii ki AK Parti Erzincan Milletvekilimiz Sayın Serkan Bayram Beyefendinin üstün destek ve gayretleri ile güzide şehrimiz olan Erzincan’ımızda bu sanayi yatırımını Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz.

Ülkemiz temel ihtiyaçlarından olan Otomotiv Ana Sanayi içinde Kamyon, kamyonet ve türevleri iş makinaları ana üretim dalımızdır. Sanayi üretiminin Anadolu’ya yayılması anlamında Organize Sanayi bölgemizde bizlere yer tahsisi ve gene AK Parti anahtar teslim fabrika düstürü içinde Erzincan aşığı olan Sayın Vekilimiz Serkan Bayram Bey in gerçekten üstün gayretleri ile yola çıktık.

Yön. Kurulu Başkanımız Sayın Birol Arıcan da kentimiz için ciddi sayıda istihdam sağlayacak ve sanayileşmesi anlamında temel taş olacak bu tesisin kurulması çalışmaları için gerekli talimatlarını bizlere vermiştir. İnşallah entegre bir üretim tesisini kentimize kazandıracağız. Önümüzde ki aylarda temel atıp en çok 18 ayda üretime geçmeye çalışacağız.

Şimdiden bu yolda bizler, AR.KARSA A.Ş. ye gösterdikleri ve gösterecekleri çok ihtiyacımız olan ilgi-alaka ve desteklerinden dolayı Başta Sayın Milletvekilimiz Serkan Bayram Beyefendi, Sayın Valimiz Süleyman Kahraman Beyefendi, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, Organize Sanayi Odası Müdürümüze teşekkür ve şükranlarımızı bir borç biliriz. Allah bizleri zatıalilerine ve Erzincan halkına karşı utandırmasın. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.