İddiaya göre sevgilisi ile yeniden birlikte olmak isteyen Selçuk A.(29) aldığı red cevabına karşı sinirlenerek, sevgilisine üç el ateş etti. Ayaklarından ve göğsünden yaralanan Çiğdem T.(31) ağır yaralandı. Olay yerine gelen polis memurlarıyla da çatışmaya giren S.A., güvenlik güçleri tarafından bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.

            Olay bugün(16.11.2014) saat 21.00 sıralarında Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre Çiğdem T. ile bir süre sevgili olarak yaşayan ve daha sonra ayrılan Selçuk A., 3 gün önce kafede işe başlayan sevgilisinin çalıştığı kafeye geldi. Sevgilisi Çiğdem T. ile konuşmak isteyen ancak red cevabını alan Selçuk A. sinirlenerek yanında bulunan silahlı çekerek kadını kafenin üst katına çıkardı. Aralarında devam eden tartışma kavgaya dönüşerek Selçuk A. yanında getirdiği silahla Çiğdem T.’ye 3 el ateş etti. Bacaklarından ve göğsünden yaralanan Çiğdem T. Olay yerine sevk edilen ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

POLİSLE ÇATIŞMAYA GİRDİ

Yaşanan silahlı kavganın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Selçuk A.’ya silahını bırakarak teslim olması yönünde ikazda bulundu. Ancak polisin uyarıları silahla karşılık veren Selçuk A. polisler ile çatışmaya girdi. Kafe içerisinde bulanan Selçuk A. yaklaşık 10 dakika polisler ile çatıştı. Çatışma sonucu bacaklarından vurulan Selçuk A. etkisiz hale getirildi.

            Özel Harekat Polislerinin de sevk edildiği olay mahalli kordon altına alındı ve bacaklarından yaralanan Selçuk A. özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan silahlı olayla ilgili soruşturma devam ederken, Çiğdem T.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

            Öte yandan; Çiğdem T.’nin evli ve iki çocuk annesi olduğu, eşinin ise ceza evinde bulunduğu öğrenildi.