Erzincan’da akşam saatlerinde apartmanın 4. katındaki dairenin camından düşen 20 yaşındaki Buket Pınar hayatını kaybetti.

Yunusemre Mahallesi bulunan apartmanın 4. katındaki dairede ikamet eden evli ve bir çocuk annesi Buket Pınar (20) oturma odasının penceresinden henüz sebebi belirlenemeyen bir şekilde düştü. Yaklaşık 11 metre yükseklikten zemine düşen Pınar, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay bugün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Sesler üzerine apartmandan birinin düştüğünü gören vatandaşlar olayı 112 Acil senvis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay mahalline gittiğinde 20 yaşındaki Buket Pınar’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olayın duyulması ile birlikte apartmanın önüne gelen Buket Pınar’ın yakınları sinir krizi geçirirken, bazı yakınları ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay esnasında Buket Pınar’ın 24 yaşındaki eşi Serkan Pınar’da gözyaşlarına hakim olamazken, olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Buket Pınar’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Buket Pınar’ın ev hanımı olduğu, eşi Serkan Pınar’ında bir özel firmada çalıştığı, çiftin 3 yaşında erkek bir çocuklarının bulunduğu öğrenildi. Buket Pınar’ın oturma odasının camından kazayla mı düştüğü ya da intihar mı ettiği otopsi sonucu netlik kazanacağı bildirildi.