Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yeni eğitim öğretim yılı okul ziyaretleri kapsamında Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağatay Mutlu ilk ziyaretini merkeze 220 Km uzaklıkta Erzincan’ın en uzak köy okulu olan Kemaliye Topkapı ilkokuluna gerçekleştirdi.
         Okul Müdüresi Tarafından karşılanan İl Ocak başkanı ve ocak yöneticileri müdüre hanım ve okulda fedakarca görev yapan öğretmenlerle görüştükten sonra eğitim alan öğrencilerle buluşarak çeşitli hediyeler dağıttı.
         İl Ocak Başkanı Çağatay Mutlu düzenlenen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Hepimizin Malumu 19 Eylül Pazartesi günü ilk ders zili çalmış milyonlarca öğrenci kardeşimiz sınıfları doldurmuş 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılının stardı verilmiştir.
         Ülkemizin en zor anında bile gözlerinde umudu gördüğümüz geleceğimizin teminatı olan Türk Gençliği okul sıralarındaki yerlerini almıştır.
         Görüyor ve biliyoruz ki tüm Dünya Milletleri kendi gençliğini geleceğinin teminatı olarak görmekte ve gençlerinin eğitimli bir şekilde yetişmesi için tüm imkanlarını seferber etmektedir.
         Kendi gençliklerini eğitimli bir şekilde yetiştirmek için göstermiş oldukları  gayret ve çabayı aynı zamanda bizim geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz Türk Gençliğini yok etmek, eğitimsiz ve bilinçsiz bir nesil olarak yetiştirmek için göstermektedirler.
         Türkiye Cumhuriyeti ve Aziz Türk Milletinin varlığını kabullenemeyen ne kadar dış güç ve iç mihrak varsa geleceğimizi yani gençliğimizi yok etmek için tüm imkânlarını seferber etmiş bir şekilde görev başındadır.
         Sorgulamayan, Okumayan, Fikir üretmeyen, Devletine, Milletine, Ailesine hatta kendisine dahi bir faydası olmayan bir nesil yetiştirmek için Türk gençliği üzerinde profesyonel olarak algı oyunlar oynanmakta, projeler uygulanmaktadır.
         Ülkemizde yayın yapan televizyon kanallarının ekranlarında yer alan dizi, film ve reklamlarda izleyicilerin bilinçaltına yer edecek şekilde bir toplumu Millet yapan Milli ve Manevi değerlerimizin tamamı itibarsızlaştırılmaya çalışılmaktadır.
         Ecdadımızın Atalarımızın Vatan toprağı bütünlüğü ve Milletimizin birliği için vermiş olduğu gurur verici mücadeleleri ve Destanlarla yazılan Şanlı tarihimiz basitleştirilmeye çalışılmaktadır.
         Gençlerimizi ahlaksızlaştırmak, İnanç, Örf ve Adetlerimizi sıradanlaştırmak için Dinimizde yasak, Türk Örf ve adetlerinde ayıp bilinen ne varsa en büyük düşmanımız olan nefsimize hoş gelecek şekilde aşılanmaya çalışılmaktadır.
         Gençliğimiz Uyuşturucu illetiyle bağımlı hale getirilmekte, Terör belasıyla hayatları karartılmaktadır.
         Bir yandan eğitimsiz bir nesil yetiştirilmek istenirken diğer yandan  bu devletin imkanlarıyla eğitim almış kişileri dizayn ederek Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Aziz Türk Milletine ihanetin farklı bir boyutunun da gün yüzüne çıktığını görmekteyiz.
         Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençliğimiz ve Milletimiz üzerinde oynan oyunları yakından takip etmekte ve bu oyunları bozarak eğitimli, Bilinçli, İmanlı ve Ahlaklı bir nesil yetiştirmek için tüm imkân ve gücümüzle gayret göstermekteyiz.
         Temel Amaç ve Gayemiz Gençliğimizi Türk Tarihini iyi bilen, Türkiye’nin iç ve dış meselelerine hakim, Dünyadaki gelişmelerden haberdar, Kişilik, Ahlak ve Karakter noktasında sıkıntısı olmayan, Türklük Gurur ve şuuru İslam Ahlak ve Fazileti ile donanmış, Devletimizin Karar alma mekanizmalarında görev alabilecek, temsil ettiği makamlara ve mensubu olduğu Aziz Türk Milletine asla ve asla ihanet etmeyecek, Ülkesinin ve Milletinin çıkarları haricinde kimsenin kontrolüne girmeden, değirmenine su taşımadan Cenab-ı Allah’a daha iyi kulluk Milletine ve devletine daha faydalı hizmetler edebilecek Mensubu olmaktan gurur duyduğumuz aziz Türk Milletini 21. Yüzyılda muhasır medeniyetler seviyesine taşıyacak bir nesil yetiştirmektedir.
         Bu İnaç ve kararlılıkla Ülkü Ocakları olarak Gençliğimizi zararlı alışkanlıklardan korumak eğitim seviyesini en üst seviyeye ulaştırmak amacıyla her yaşta çocuk ve gençlerimizle farklı farklı alanlarda biraraya gelerek gençlerimize karşı hissetmiş olduğumuz derin sevgimizi kendileriyle paylaşıyor, Bir milletin geleceği için gençliğin ne kadar kıymetli olduğunu önemle vurguluyor ve kapılarımızın sonuna kadar Türk gençliğine açık olduğunu ifade ediyoruz.
         Bugünde 2016- 2017 Eğitim öğretim yılının ikinci haftasında Erzincan Kemaliye ilçemizde Erzincan’ın en uzak köyü okulu olan Topkapı köy okulunda eğitim gören öğrencilerimizle birlikte olmanın sevinç ve mutluluğunu kardeşlerimizle birlikte yaşamaktayız.
         Okulumuzu ziyaret ederek öğrenci kardeşlerimizle buluştuk, hediyelerini dağıttık, eğitim hayatlarının başında heyecan sevinç ve mutluluklarına şahit olduk.
         Öncelikle  ziyaretimiz sırasında göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı müdüre hanım başta olmak üzere burada çocuklarımıza eğitim vermek için fedakarca görev yapan tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
         Bu duygu ve düşüncelerle 2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılında vatanımızın her köşesinde görev yapan öğretmen ve eğitim gören öğrencilerimize kolaylıklar diliyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini en içten ve samimi duygularımla temenni ediyorum” dedi.