Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinde yapılan demokratik seçiminin ardından yaşanan istifalar kafalarda soru işareti bıraktı. Hakem gözetiminde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleşen seçimlerin ardından  Orhun Erten ve  listesindeki ekipten 5 kişi istifalarını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına bugün sundu. İstifa eden Meclis üyelerinin yerine Erzincan Ticaret Odası yedek üyelere davetiye gönderdiği öğrenildi.

Bu Oyun İNTİKAM ve HIRS'ın Bir Parçası

Bir çok üye Ticaret Odasında yaşanan bu istifalarla birlikte çıkacak spekülasyonlarla yıpratılmaya çalışıldığı ve demokratik seçimde yarışı kaybedenlerin intikam alma hırsına kapıldıkları ifade etti. Ticaret odası üzerinde oynanan oyunlardan rahatsız olan üyeler ise yaşanalar karşısında Erzincan'a zarar verildiğini ifade ederek odanın birilerinin yenilgiyi hazmedemeyerek  hırslarına kurban edilmek istendiğini belirttiler. Bir çok üye ise odanın şahsi menfaatlere karşı bu tarz çirkin oyunlara maruz bırakıldığını belirtirken  yaşananlara tepki gösterdi.

Üyelerin Tepkilerini sandıkta oy kullanarak dile getirmesi gerektiğini belirten vatandaşlar sonrasında yaşananların ise çirkin bir oyunun parçasından başka bir şey olmadığını ve bu durumun sadece Erzincan'a zarar vereceği belirtildi

ÇİRKİN OYUN BİTMEDİ !

Güvenilir kaynaklardan alınan ve iddia edinilen bilgiye göre Orhun Erten ait  listede bulunan bir kısım üyenin ise odada deprem etkisini artırmak için aynı gün istifa etmedikleri kalanların ise önümüzdeki hafta içerisinde  istifa edecekleri öğrenildi.