Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve vefat eden annesi ile babası için Mevlid-i Şerif okutmak üzere memleketi Erzincan’a gelen TBMM Eski Başkanı ve eski Başbakan Yıldırım Akbulut, Erzincan Valiliğini ziyaret etti.

TBMM Eski Başkanı ve eski Başbakan Yıldırım Akbulut, Erzincan Valiliğine olan ziyaretinde Valilik şeref defterini imzalayarak, Valilik makamında Erzincan Valisi Ali Arslantaş ile bir süre görüştü.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, TBMM Eski Başkanı ve eski Başbakan Yıldırım Akbulut ile yapmış olduğu görüşme sonrası ilimizi ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erzincan Valiliğine olan ziyaretinin ardından ikindi namazına müteakiben Camii Kebir Camiinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Erzincan Valisi  Ali Arslantaş, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i Şerif programında eski Başbakan Yıldırım Akbulut’un annesi Rabia ve babası Ömer Akbulut için Kur’an-ı Kerim tilaveti verilerek, tekbirler ve salâvatlar eşliğinde okunan duâlar ruhlarına ithaf edildi.

Programda okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şeriflerin ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut’un annesi Rabia, babası Ömer Akbulut’a Allah’tan rahmet, eski Başbakanlardan  Yıldırım Akbulut’a ise başsağlığı dileklerini iletti.