ÖZSÖZ Gazetesi sahibi Gazeteci Yazar Kazım Erdem Özsoy’un torunu, Kazankaya Gazetesi Sahibi Mustafa – Hatice Özsoy’un  oğlu  ÖZSÖZ Gazetesi Yazi İşleri Müdürü Fikri Özsoy ile Kemaliye Eşrafından Ayşe –Bedir Tok’un kızı Emine Tok Kavakyolu Bahcesaray Tesislerinde  düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
 Düğün törenine AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yurt,Yeni Erzincan Gazetesi Sahibi Beşir Buyruk, Diyanetsen Şube Başkanı Zakir Yıldız, Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Mikro Krdei Bölge Müdürü İbrahim Gürler, Diş Hekimleri İl Temsilcisi Serdar Çetinkaya, Kazankaya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burhan Güven ve davetliler katıldı.
Düğünde genç çifttin nikahını Necdet Yavuz  kıyarken nikah şahitliğini ise Hüseyin –Alime İpek Burak Oypan ve Kubilay Pediz yaptı.
Nikah sonrası evlilik cüzdanını gelin Emine Öszoy’a  veren Nikah memuru Necdet Yavuz, genç çifte mutluluklar diledi. 
Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Özsoy ve Tok ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.
ÖZSÖZ Gazetesi sahibi Gazeteci Yazar Kazım Erdem Özsoy ile Kazankaya Gazetesi Sahibi Mustafa Özsoy, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan eş dost ve akrabalara teşekkür ettiklerini söylediler.