Erzincan Ülkü Ocakları “Gençler Bağımlı Değil Bağımsız Olmalıdır” adı altında genç yaştaki öğrencileri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla destek hattı oluşturdu.
Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağatay Mutlu oluşturdukları destek hattıyla ilgili bilgi vermek amacıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağatay Mutlu yaptığı açıklamada; Bilinçli nesiller ve güvenli yarınlar için teröre, bonzai uyuşturucusuna, tarihi ve atalarımızı yanlış anlatan dizi ve filmlere hayır demek ve bu zararlı alışkanlıkları genç yaştaki öğrencilerden uzak tutmak, bilinçlendirmek ve kurtarmak amacıyla uyuşturucu ve terörle mücadelede bulunan bakan yetkilileriyle birlikte 24 saat hizmet verecek olan bir destek hattı oluşturduklarını söyledi.
Başkan Mutlu konuşmalarına ilave olarak; Türk gençliğini kendisine düşman gören iç ve dış mihrakların tamamı, gençliğimizi yok etmek için ellerlinden gelen tüm imkanları seferber etmektedir.Başta kendisi olmak üzere, ailesine milletine ve devletine faydasız bir nesil yetişmesi için, özellikle internet ve televizyon aracılığıyla sigara, alkol, uyuşturucu vb. ne kadar zararlı alışkanlık varsa nefsimize hoş gelecek şekilde gösterilmektedir. Dedi.
Basın mensuplarıyla bir araya gelinen kahvaltıda Ülkü Ocaklarının yaptığı ve yapacağı projeler hakkında da bilgi veren Başkan Mutlu basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Mutlu konuşmasının sonunda 24 saat destek hattınının yanı sıra gençlerin bizlere mail atarak da ulaşabileceklerini ifade etti.Destek hattı olarak oluşturulan telefon ve mail adresleri şu şekilde;
Destek Hattı : 0 507 765 05 06
E-Mail Adresi : [email protected]