Türkiye'de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği 25. anaokulunu Erzincan Kavakyolu beldesinde açmaya hazırlanıyor. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya, Bursa, Antalya, Soma ve Gaziantep'te anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulun açılışını 31 Ekim 2014 Cuma günü Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve devlet protokolünün katılımıyla Erzincan'da gerçekleştirecek.

Hayırsever bir ailenin üstlendiği, Erzincan Kavakyolu Çocuklar Gülsün Diye - Hasan Boyoğlu Anaokulu, açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanacak. Yaklaşık 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak kapasiteye sahip okulun, iç donanım malzemelerinin taşınmasına Yurtiçi Kargo taşıma sponsoru olarak destek verirken, Faber Castell de okulun kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde ihtiyacı olan illerde anaokulu yapmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.