Gerçekleştirilen düzenlemelerle Erzincan – Ankara Anadolujet uçuş seferleri değiştirildi. Artık sabah 06.45 Ankara’ya giden hemşehrilerimiz akşam 23.45’de geri dönüş yapabilecekler. Konuyla alakalı olarak şehir yöneticileri ve AnadoluJet yetkilileri bir araya geldi.

02 Ocak Salı günü gerçekleştirilen toplantıya Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut, Anadolu Jet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş, Anadolu Jet Gelir Yönetim Müdürü Erkam Mehmed Zeybek Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Yağmur, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bedir Limon, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Gürkan katıldı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Hemşehrilerimizden gelen yoğun talep üzerinde Valimiz ve Milletvekillerimiz ile değerlendirerek Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendiye ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a, ilettik onlarda her konuda olduğu gibi hemşehrilerimizin isteğini geri çevirmeyerek Ankara uçuşlarında bir düzenleme gerçekleştirdiler. Hemşehrilerimiz artık sabah 06.45 Ankara’ya giden hemşehrilerimiz akşam 23.45’de geri dönüş yapabilecekler. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.