Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağatay Mutlu açıklamasında; "Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak, inançlı, ihlaslı ve eğitimli bir nesil olarak yetiştirmek için her alanda faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. Erzincandaki Gençlerimizi Namaza Yönlendirmek ve Camilerle Buluşturmak İçin Başlatmış Olduğumuz "Haydi Gençler Vakit Namaz Vakti" Sabah Namazlarında Buluşuyoruz Projemiz Kapsamında birçok genç arkadaşımızla sabah namazlarında farklı camilerde buluştuk, saf tuttuk, ikramlarda bulunduk.

Başlatmış olduğumuz projemizi devam ettirirken gençlerimizin camilerimizi daha da sahiplenmesi amacıyla "İman Dolu Bir Nesil Yetişiyor" projemiz kapsamında Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak İman Dolu gençlerimizle merkezde bulunan tüm camilerimizi temizleme seferberliği başlatmış bulunmaktayız.

Projemiz kapsamında ilk olarak genç kardeşlerimizle birlikte merkezde bulunan Camii Kebir de ikindi namazını Eda ettikten sonra Camimizin temizliği yapılmıştır. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruyarak imanlı, ihlaslı, eğitimli ve devletine milletine daha faydalı hizmetler edebilecek, Cenab-ı Allah'a daha iyi kulluk yapacak bir nesil yetiştirmek için eğitim ve sosyal sorumluluk faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecektir" dedi.