Erzincan şehir merkezindeki bir iş merkezindeki  kanalizasyon arızası nedeniyle bodrum katlar aylarca lağım suları altında kaldı. Defalarca yapılan müracaatlara rağmen sorun giderilemeyince lağım suları merdivenlere taştı ve ortaya skandal görüntüler çıktı. İşin tuhaf yanı ise bu iş merkezinde çok sayıda lokanta faaliyet gösteriyor.

Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezindeki kanalizasyon arızası nedeniyle aylar önce bodrum katları lağım suları bastı. Erzincan Belediyesine ve ilgili birimlere yapılan müracaatlara rağmen sorun çözülemeyince iş merkezinin bodrum katları lağım sularıyla doldu.

Defalarca yapılan müracaatlarda gelen ekipler sorunun kendi birimleriyle ilgili olmadığını ve sorunu çözemeyeceklerini söyleyerek gidince bodrumu saran lağım, merdivenlere kadar ulaştı. İş merkezinin girişindeki lokantalar ise skandalın boyutlarını gözler önüne serdi.

İnsan sağlığının hiçe sayıldığı lağım taşkınında çıkan görüntüler skandalın boyutlarını ortaya koydu. Aylardır devam eden lağım akıntısı ve etrafa yayılan pis koku nedeniyle iş merkezine vatandaşlar giremez oldu. Bir araya gelemeyen iş yeri sahipleri yaşanan soruna aldırış etmezken, bina sahipleri sonunda çareyi lağımı kendi imkanlarıyla temizleme yönünde buldular. Lağım taşkını üzerinde lokantalarda yemek servisi yapılması ise skandalın bir başka boyutunu ortaya koydu.

Haber :Semih Peker