Erzincan’ın Kazım Ağabeyi basın camiasının duayen gazetecisi Özsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Kazım Erdem Özsoy, tedavi gördüğü hastanede 83 yaşında 28 Şubat 2018 Çarşamba günü hayata veda etmişti.

Gazeteci Özsoy’u Erzincan Terzibaba Camiinde kılınan cenaze namazıyla yüzlerce eş dost ve akrabası uğurladı. Cenaze törenine Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Av. Serkan Bayram ve Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci,Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Gürkan, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti ve Federasyon Başkanı Ferudun Fazıl Özsoy, Erzurum Basın Yayın Enformasyon Müdürü Recep Küçükece,Erzincan Basın Yayın Enformasyon Müdürü Yahya Tekin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Erzincan basını, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Erzincan Terzibaba Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Merhum Kazım Erdem Özsoy’un naaşı Erzincan Terzibaba Mezarlığında toprağa verildi.