Erzincan Valiliği'nin katkıları ile başarılı bir operasyon daha geçiren Melike Yılmaz, Vali Süleyman Kahraman’ı makamında ziyaret ederek, elini öptü ve teşekkür etti.

Yaklaşık üç ay önce gözündeki Keratakonus rahatsızlığından dolayı Vali Süleyman Kahraman’dan yardım isteyen 11 yaşındaki Melike Yılmaz’ın tedavi süreci başarılı bir şekilde tamamlandı. Bir gözünü kaybeden ve diğer gözünü de kaybetme riski ile karşı karşıya olan 11 yaşındaki Melike Yılmaz’ın tedavisi Vali Süleyman Kahraman’ın talimatları ile başlandı. Erzincan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu 6’ıncı sınıf öğrencisi Melike Yılmaz’ın ilk ameliyatı Ekim ayının ilk haftasında başarılı geçti. Erzincan Dünya Göz Hastanesi’nde gözündeki Keratakonus rahatsızlığı dolayısıyla ilk ameliyatını olduktan sonra yeniden hayata merhaba diyen 11 yaşındaki Melike Yılmaz, görmeyen diğer gözü için kornea nakli yapılmak üzere Valimiz Sayın Süleyman Kahraman’ın girişimleri ve Valiliğimizin katkıları ile İstanbul’a gönderildi. İkinci ameliyatı da başarılı bir şekilde yapılan Melike Yılmaz, tekrar teşekkür için Valimiz Sayın Süleyman Kahraman’ı makamında ziyaret etti. Sayın Valimize hediye vererek teşekkürde bulunan Küçük Melike, Yardım elinin uzatılmaması durumunda tamamen görme duyusunu kaybedeceğini ve okuldan da uzak kalacağını hatırlattı. Ancak şimdi iki gözüne de kavuştuğunu söyleyen Melike Yılmaz, Valimiz Sayın Süleyman Kahraman’a bol bol dualar ederek: “Allah sizlere ve devletimize zeval vermesin” dedi.
Vali Kahraman, her zaman devlet olarak vatandaşlarımızın yanında olduğunu hatırlatarak, Melike’nin yüzünün gülmesine çok sevindiğini belirterek, en kısa zamanda okulunda ve arkadaşlarının yanında olması temennisinde bulundu. Küçük Melike’den bol bol dua etmesini isteyen Vali Kahraman, “İnşallah Melike Kızımız, okuyacak annesi, babası ve ülkemiz için hayırlı bir birey olacaktır. İnanıyorum ki; sağlığına kavuşan ve en önemli organlardan biri olan gözlerini yeniden kazanan küçük Melike, eğitimini tamamlayıp, güzel bir iş imkanına sahip olduktan sonra, o da insanlar için yardım edecektir” dedi.11 yaşındaki Melike Yılmaz iki ay önce, ilk ameliyatından sonra Babası ile birlikte Vali Kahraman'ı yine ziyaret etmişti.
 
undefined