Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar odasına bağlı Bakkallar ve Bayiler Odasının Olağan Genel Kurulu yapıldı. 
12 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen Bakkallar ve Bayiler Odası Olağan Genel Kurulunda Namık Polater ve Hüseyin Kılıç yarıştı. 407 üyenin bulunduğu odada 224 üye oy kullanırken seçimlerde 142 oy alan Namık Polater Erzincan Bakkallar ve Bayiler Odası başkanı seçildi. 
 
                      Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliğinde gerçekleşen Olağan Genel Kurula Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Birlik Başkanı Necmettin Ünal, Esnaf ve Sanatkârlar Odası'na bağlı Oda Başkanları ve Bakkallar ve Bayiler Odası'na bağlı üyeler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Olağan Genel Kurulda bir konuşma yapan Namık Polater, 90 bin nüfuslu Erzincan’da mahalle aralarında bile açılan marketlerden şikâyetçi olduklarını ve bu gibi marketlerin açılmasının ardından, meslektaşlarının işlerinin sıkıntıya girdiğini ve çoğu bakkalın dükkânını kapatma zorunda kaldığını belirterek bu konuda elimizden geleni yapacağız. Gerekirse Başbakan’a kadar yazışmalar yaparak bu konuya bir çare bulunmasını isteyeceğiz.
Bunun dışında Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliğine bağlı oda başkanlıklarımız çeşitli konularda projeler hazırlayarak esnafını bilgilendirici, eğitici seminerler düzenledi. Ancak sadece bizden önceki yönetim döneminde Erzincanlı bakkalımıza ve bayiimize bu tür projeler düzenlenmedi. Biz seçimler öncesinden de yarışa değil, hizmete aday olduğumuzu söylemiştik. Bizim amacımız Erzincanlı bakkalımıza ve bayiimize hizmet etmektir. Bunun için buradayız. Bundan sonra ki çalışma süremiz içerisinde Erzincan Bakkallar ve Bayiler Odası olarak çeşitli projeler hazırlayarak, meslektaşlarımıza bu tür seminerler düzenlemek olacaktır. 
Bu vesile ile bizlere destek veren tüm esnaf ve bayii meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra hizmet için çalışacağız ve kazanan Erzincan esnafı olacaktır” şeklinde konuştu.