ERZİNCAN (AA) - PTT Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Canpolat, Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Canpolat, kent merkezindeki incelemelerinin ardından geldiği Üzümlü'de PTT Merkez Müdürlüğü çalışanları ve Müdür Şerif Karakoç'tan yapılması planlanan yeni hizmet binası hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'yı da makamında ziyaret eden Canpolat, ilçeye yapılacak olan yeni PTT binasının arsa ve diğer imar konularını görüştü.

Canpolat, yaptığı açıklamada, ilçeye yeni bir PTT hizmet binası yapmayı planladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Üzümlü merkez nüfusu ile Erzincan ilinin en büyük nüfusuna sahip bir ilçe. Ayrıca sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Üzümlü’ye yerleştirilen Ahıskalı soydaşlarımızın da gelmesi ile birlikte nüfus daha da artmış durumda. Burada arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda da mevcut hizmet binamızın yeterli olmadığını gördük. Bizde daha önce çalışmalarına başladığımız yeni hizmet binası için ilçenin nüfus yoğunluğunun daha çok olduğu ve ayrıca Ahıskalı soydaşlarımızın da yerleşim alanına yakın bir alana yeni bir hizmet binası yapmaya karar verdik. Belediyeden yapmış olduğumuz arsa talebi işleme alınmış olup şu anda süreç devam etmektedir."

Ziyaretin ardından Başkan Sazlı tarafından Canpolat'a üzerinde ilçenin fotoğrafının bulunduğu çini tabak hediye edildi.

Öte yandan, ziyarete Erzincan PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir ve PTT yöneticileri hazır bulundu.