Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, S.S. Erzincan Organize Örnek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini ziyaret ederek, yönetim kurulu ile bir araya geldiler.

İnşası devam eden 270 iş yerine sahip ve 20'şer gruplarla yapılan sanayi sitesinde yürütülen faaliyet ve çalışmaları inceleyen  Vali Arslantaş ve beraberindekiler S.S. Erzincan Organize Örnek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi  Başkanı Ferhat Arabacı ve yönetim kurulu üyelerinin talep ve sorunlarını dinlediler.

3 megawatt güneş enerji santrali sayesinde S.S. Erzincan Organize Örnek Küçük Sanayi Sitesinin elektrik ihtiyacının karşılanacağı 125, 250 ve 500 metrekarelik yapımı devam eden işyerlerini gezen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, S.S. Erzincan Organize Örnek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri site esnafı ile görüştü.

Yapılan görüşmede ,sanayi sitesinin tamamlanamayan altyapı eksikliğinin çözüme kavuşturulacağını belirtti. S.S. Erzincan Organize Örnek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ferhat Arabacı ve yönetim kurulu üyeleri ise Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak ve Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon’un ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.

Buradaki incelemelerinin ardından S.S. İmalat Yapan İmalatçılar Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanlığını ziyaret eden Vali Arslantaş burada Kooperatif Başkanı Yasin Uğur ile görüştü.
Görüşme sonrası sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon esnafların talep ve şikâyetlerini dinlediler.
Site esnafı ise ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.