Dün Erzincan’da sanayi sitesinde özel bir işletmenin çatısında onarım için çalışan Sedat Yeşiltaş henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle çalıştığı çatıdan aşağı düşerek hayatını kaybetmişti.

39 yaşındaki üç çocuk babası Sedat Yeşiltaş bugün son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Sedat Yeşiltaş'ın Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Terzibaba Camiinden kaldırıldı.

Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır'ın kıldırıdığı Cenazeye, Ak Parti Erzincan Milletveki Sebahattin Karakelle,Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, MHP İl Başkanı Bekir Aksun,MHP Merkez İl Başkanı Salih Aksu,Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak,İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun,Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon,Erzincan Ülkü Ocakları Eski Başkanı Ayhan Kavlak, Erzincan Ülkü Ocakları Eski Başkanı Abdullah Türkmen,Erzincan Ülkü Ocakları Eski Başkanı Çağatay Mutlu ile Sedat Yeşiltaş'ın arkadaşları aile fertleri ile çok yoğun bir katılım oldu.

Cenazeye katılan Sedat Yeşiltaş'ın arkadaşları sık sık birbirine sarıldı. Yeşiltaş'ın gözyaşlarına boğulan arkadaşlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü. Sedat Yeşiltaş için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namazının ardından dua edilerek helallik alındı. Helallik alınmasının ardından Sedat Yeşiltaş'ın dualarla cenaze aracına koyularak Terzibaba Mezarlığı’na defnedildi.



Bizlerde 13 Şubat Medya Grubu olarak Merhuma Allah'tan Rahmet Kederli Ailesine Sabır-ı Cemil dileriz..