AK Parti MDK üyesi ve Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram mübarek Ramazan ayına girilmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Bayram mesajında; "Bütün Müslümanların heyecanla beklediği rahmet, bereket ve mağfiret ayı, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerife erişmenin mutluluk ve coşkusunu yaşamaktayız.

İçerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayı, yüce kitabımız Kuran-ı Kerimin yeryüzüne indiği kutsiyetlerle dolu yardımlaşma ve paylaşmanın daha da fazla artarak yaşandığı bir aydır. Bu kutsiyet dolu güzel ayda dargınlıkları unutmak, barış içinde yaşamak, kardeşlik duygularımızı pekiştirmek hepimizin ortak hedefi ve arzusu olmalıdır.

Ramazan ayında muhtaçlara yardım elimizi daha fazla uzatmalıyız. Çocuk ve yaşlılarımızın gönüllerini ve hayır dualarını almalıyız. Ramazan ayı, tuttuğumuz oruçlarımızla bizlere sabırlı olmayı, hoşgörüyü, dayanışmayı ve kardeşlik duyguları içerisinde bizlerin yaşamasını sağlar.

Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda başta Erzincanlı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini en içten duygularımla kutluyor bu mübarek ayın şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum." Dedi.