Aile ve Sosyal Politikalar Erzincan il Müdürlüğünde Kuruluş Müdürü olarak görev yapmakta olan Kenan Tat görevde yükselme sınavları sonucu Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanmıştır.

Kenan Tat Kimdir

1981 yılında Erzincan Üzümlü ilçesinde doğdu. İlköğrenimini üzümlü merkez ilkokulunda, ortaokul ve lise eğitimini Erzincan İmam-Hatip lisesinde tamamladı. Ara vermeden ilk yıl girdiği Üniversite sınavını kazanarak Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu.Mezun olur olmaz Erzincan Tercan ilçesinde sınıf öğretmeni olarak memuriyete başladı.


            Yüksek Lisansını 2011 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi Denetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında tamamladı. Yine 2011 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde yerel yönetimler bölümünü bitirerek yerel yönetimler uzmanı unvanını almıştır. Okumanın yaşı yoktur düsturunun izinden giden Kenan TAT, 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi kamu yönetimi bölümünü bitirerek 3.üniversite diplomasını almıştır.

2011 yılında Sabancı Kız Yetiştirme yurdu müdürlüğüne atanan Kenan TAT, yaptığı başarılı çalışmalarla kısa sürede kendini kurum personeli ve çocuklara sevdirmiştir. Uyguladığı projelerle yurt çocuklarının akedemik başarılarında artma olmuş ve çocuklar arasında baba müdür unvanını almıştır.


2011-2013 yılları arasında Kız Yetiştirme yurdu müdürlüğü yapan Kenan Tat, Mayıs 2017’ye kadar da Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı Erzincan İl müdürlüğü Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak çalıştı.Mart 2016 da girdiği görevde yükselme sınavında Türkiye 11.cisi ve 2017 şubat ayında girdiği görevde yükselme mülakat sınavında Türkiye geneli 4.olarak derece yapan Kenan TAT; Mayıs 2017'den itibaren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Trabzon İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak atandı.

MEMUR-SEN e bağlı sağlık ve sosyal hizmet çalışanları sendikası Üyeliği gibi sivil toplum faaliyetlerini yürütmektedir.

Evli ve üç çocuk babası olan Kenan TAT, orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Bizlerde 13 Şubat Medya Grubu olarak Hemşehrimiz Kenan Tat'a yeni görevinde başarılar dileriz..