Ankara’daki trafik kazasında yaşamını hayatını kaybeden Üsteğmen Mustafa İçer, babası Abdullah İçer ve annesi Nermin İçer Erzincan'da gözyaşları arasında toprağa verildi.Aynı kazada hayatını kaybeden Üsteğmen Mustafa İçer'in eşi Fatma İçer ise Ankara'da defnedildi.

Kaza, Cumartesi saat 04.00 civarında Ankara’nın Etimesgut ilçesi yakınlarında gerçekleşti. İstanbul’dan Ankara’ya dönen Üsteğmen Mustafa İçer kontrolündeki 06 DJ 762 plakalı özel otomobil ters yönden gelen 06 BY 6182 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada içinde 6 kişinin bulunduğu otomobilde Ankara’da görevli Hava Üsteğmen Mustafa İçer, eşi Fatma, babası Abdullah, annesi Nermin hayatını kaybetti, çocukları 7 yaşındaki Zehra ile 3 yaşındaki Hasan ise ağır yaralandı

BİR AİLE YOK OLDU GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Kazanın ardından cenazeleri memleketi Erzincan’a gönderilen Mustafa İçer, babası Abdullah ve annesi Nermin için ikindi namazının ardından Terzibaba Camisi’nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenazeye, ErzincanValisi Süleyman Kahraman, Ak Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 3’ncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Erzincan Müftüsü Yavuz Karabayır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, omuzlara alınan İçer ailesi Terzibaba Mezarlığı’nda gözyaşları ile birlikte defnedildi.

Aynı kazada hayatını kaybeden Üsteğmen Mustafa İçer'in eşi Fatma İçer'in cenazesi ise ailesinin mezarının bulunduğu Ankara'da defnedildi.