Türkiye Gençlik Vakfı Erzincan Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından toplumun her alanında gençlerin bulunması adına Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki engelli vatandaşlara ziyaret gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 bayan tarafından gerçekleştirilen ziyarette engelli vatandaşların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 
Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'un eşi Gülnaz Başsoy, Erzincan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Şahin, Türkiye Gençlik Vakfı Erzincan Kadın ve Aile Koordinatörü Seher Sağırlı ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette engelli vatandaşlarla tek tek ilgilenildi. 
Gerçekleşen ziyarette ilk olarak Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü İbrahim Erdoğan'dan kurum ve yaşam merkezinde kalan engelliler hakkında bilgiler alan Gülnaz Başsoy ve beraberindekiler daha sonra engellileri ziyaret ederek kendilerine dair sorunlarını görüştü. 
Ziyarette ayrıca Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan engelli vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunan Tügvalı bayanlar kendileriyle bir süre sohbet ettiler. Türkiye Gençlik Vakfı Erzincan Kadın ve Aile Koordinatörü Seher Sağırlı bu tür ziyaretlerin artacağını ve gençlerin toplumun her alanında bulunması gerektiğini söyledi.