Türkiye Gençlik Vakfı Erzincan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Tecrübe Paylaşım Günleri” etkinliğine Erzincan Belediye Başkanı Sayın Cemalettin BAŞSOY’un katılmasıyla gerçekleşti.

TÜGVA Terzibaba Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı" konulu programa katılan Belediye Başkanı Cemalettin BAŞSOY , bilgi birikimi ve tecrübelerini, kendi yaşamından örnekler vererek öğrencilerle interaktif bir sohbetle paylaştı.
Programda ilk olarak konuşan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzincan İl Başkanı Emre Özkan Türkiye Gençlik Vakfı olarak Tecrübe Paylaşımı Günlerimize devam etmekteyiz. Gençlerin tüm ihtiyaçlarını bizler karşılıyoruz burada, yeter ki yeni bir neslin iyi bir gençliği yetişsin , yeter ki ılımlı bir gençlik yetişsin. Bizde elimizden geldiği kadar böyle bir ortam oluşturduk dedi.
Özkan, ‘’Tecrübe Paylaşımı Günleri etkinliğimize geldiği için Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum’’ dedi .

Belediye Başkanı BAŞSOY, öğrencilere gelecekteki meslek hayatlarında neler yapmaları gerektiği ile ilgili tecrübelerini de aktardı. Kariyer için sabır gerektiğini belirten Belediye Başkanı BAŞSOY, "Gençlerimiz geleceğine emin adımlarla bu ülkeye katkı yapacaklar. Amacınız yaptığınız iş ne olursa olsun onu en iyi şekilde yapmak olsun. Çalışmadan başarılı olmak mümkün değil. Gençlerimizin başarıya ulaşmalarını sağlayacak olan en önemli faaliyet kitap okumaktır. Siz değerli öğrencilerin de çok kitap okuması gerekiyor. Eğitim ve öğretim hayatınızda başarılı olmanızı temenni ediyorum. " şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, öğrencilerin merak ettiği sorulara samimi cevaplar verdi. Konuşmasında sık sık örnekler veren Başsoy, öğrencilerin başarısına katkı sunacak önemli tavsiye ve uyarılarda bulundu.

Yurtta kalan öğrenciler ise, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un kendilerini ziyaret etmesinden ve mesleki tecrübelerini paylaşmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, Belediye Başkanı BAŞSOY’a kendilerine gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerini sundular.