Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Üzümlü İlçe Emniyet Amiri Nuri Çınaklı, karakol amirleri ve polis memurları ile birlikte Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım’ı makamında ziyaret etti.
            İlçe Emniyet Amiri Nuri Çınaklı, Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümünü Üzümlü’de çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek “Polis teşkilatı halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Üzümlü’de Polis teşkilatı olarak gerek resmi kurumlar gerekse vatandaş ile birlik beraberlik içinde bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Personelimiz huzur ve güvenliğin sağlanması için büyük bir çaba göstermektedir. Gece gündüz demeden halkımızın rahat ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Belediye Başkanımızın Sayın Sami Sertadım’ın her zaman desteğini yanımızda hissediyoruz. Bu desteğini de yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
            Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümünü kutlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım ise “İlçemizin huzur ve güvenini tesis eden, gece ve gündüz demeden her türlü olumsuz şartlara rağmen en iyi şekilde çalışan Emniyet Teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İlçe Emniyet Amiri Nuri Çınaklı’nın nezdinde, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. yılını tebrik ediyor, barış, huzur ve asayiş ortamının tesis edilmesini sağlamakta gösterdikleri üstün gayret ve verdikleri hizmetler için tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
            Konuşmaların ardından Emniyet Amiri Çınaklı günün anısına Başkan Sertadım’a plaket takdim ederken Başkan Sertadım’da başta Emniyet Amiri Çınaklı olmak üzere tüm personele çeşitli hediyeler armağan etti.