Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Üç Aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Erzincan Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, Üç Aylar ve Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlamıştır. Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

“Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi bulunan mübarek ‘Üç Aylara bir kez daha ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek ayların habercisi ve ilk Kandili olan Regaip Kandilini de hep birlikte idrak ediyoruz. Bin aydan daha hayırlı mübarek Ramazan ayını da içinde barındıran Üç Aylarımız ve Regaip Kandili, rahmet ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı, yapılan duaların makbul olacağı kutsal zaman dilimleridir. Bu güzel gün ve gecelerde insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının öne çıktığı müstesna günlerdir.

Elimizi, gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese, akraba ve dostlarımıza açmalı sevgi kardeşlik ortamının oluşması için, birliğimizin, dirliğimizin güçlenmesi için dualarımızı eksik etmemeliyiz. Millet olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde tüm hain ve şer odaklarına, karşı birlik ve beraberliğimizi bu mübarek günler vesilesi ile daha da güçlendirmeliyiz. Bu anlamda alçak terör odaklarına karşı verilen bu mücadelenin kahramanlarına, askerimize, polisimize sonsuz şükran ve hayır dualarımızı sunuyoruz. Huzurumuz, barış ve istikrarımız için can siperane mücadele eden güvenlik güçlerimize yüce Allah’tan yar ve yardımcı olmasını niyaz ediyoruz.

Tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin, Regaip Kandilini, mübarek üç aylarını tebrik ediyor, bütün İslam âleminin ve insanlığın barışına ve huzuruna vesile olması temennisiyle aziz şehitlerimi bir kez daha yâd ediyoruz.” demiştir.Denildi.