Erzincan Valisi  Ali Arslantaş mesajında "Rahmet ve bereket ayı Ramazanı geride bırakırken sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olacak bir bayrama daha hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlarımız, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, neşe ve mutluluklarımızı hep birlikte paylaştığımız müstesna günlerimizdir. Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız, karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmanın kuvvetlendiği, küskünlüklerin ve dargınlıkların unutulduğu, umutların canlandığı özel günlerdir.

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bu özel günlerde büyüklerimizi ziyaret ederek, onların hayır duasını almalı, küçüklerimizin bayram sevincine ortak olmalı, özellikle yaşlı, kimsesiz ve durumu iyi olmayan vatandaşlarımızla, şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelerek, onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız.

Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için Valiliğimiz koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşlarca gerekli tedbirler alınmış olup, bayram süresince görevi başında olan bütün güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, Ramazan Bayramın İslam aleminde, gönül coğrafyamızda akan kan ve gözyaşının dinmesine, tüm insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim" dedi