Erzincan'da son bir haftada geçirdikleri trafik kazasında önce anneleri ardından yaşanan boğulma olayı sonucu 6 yaşındaki oğullarını kaybeden Üzümlü ilçesindeki Aydın ailesini Vali Süleyman Kahraman unutmadı. 

Yaşanan olayların ardından Üzümlü ilçesinde ikamet eden acılı aileye taziye ziyaretinde bulunan Vali Kahraman, ailenin acılarına ortak oldu. Başta annesini ve oğlunu kaybeden cami imamı Fatih Muhammet Aydın'a sarılarak teselli eden Vali Kahraman ardından tüm aile fertleri ile tokalaşarak taziye mesajını iletti. Kazadan yaralı olarak kurtulan imam Aydın'ın eşi ve bebeğininde sağlık durumları hakkında bilgiler alarak acil şifalar dileklerini ileten Vali Kahraman, bir süre aile fertleri oturduktan sonra, hayatlarını kaybeden Dürdane ve 6 yaşındaki Muhammet Hamza Aydın’ın ruhlarına Fatiha okuyup acılı baba Fatih Muhammet Aydın’a sabır diledi. Din görevlisi olan baba Aydın'ı yalnız bırakmayan İl Müftülüğü ve mesai arkadaşları buradaki ziyarette Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar ettiler.

Annesi ve oğlunu kaybeden imam Aydın, Vali Kahraman'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek "Devlet büyüklerimizi acılı günlerimizde yanımızda gördük. Bizlere teselli verip yanlız olmadığımızı hatırlattınız. Yaşananlar takdir-i ilahi. Bizleri unutmadığınız için Allah sizden razı olsun" dedi.

Ziyaret bir süre devam eden sohbetin ardından son buldu.

Öte yandan ziyarete Vali Kahraman ile birlikte İlçe Kaymakamı Emre Nebioğlu, Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, İl Müftüsü Yavuz Karabayır ve İlçe Emniyet Amiri Osman Özsoy'da katıldı.