Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Vali Kahraman ziyaretinde yaptığı açıklamada, gazetecilerin sorunlarını bildiklerini ve kendilerinin yanında olduğunu ifade etti.

            10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Vali Kahraman, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarıyla sohbet etti. Cemiyet Başkanı Recep Demirci ziyaretleri sebebiyle Vali Kahraman’a teşekkür etti.

            Ziyarette açıklamalarda bulunan Vali Süleyman Kahraman, “Gazeteci arkadaşlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Bu günümüzün gazeteciler için hayırlara vesile olmasını, başarılarla dolu olmasını diliyorum. Daha nice böyle güzel günler kutlamalarını ve bu çalışan gazeteciler gününüzün isminde olmasını ve anlamlı olmasını ve her zaman bu gazeteciler mesleği için ve açısından yerini bulmasını ve her bir gazeteci mesleği açısından özlük hakları yönünden, diğer yönlerden de gazeteci arkadaşlarımın mutlu etmesini diliyorum.

Ben her zaman sizlerin hangi şartlar altında, ne gibi sıkıntılar içerisinde çalıştığını biliyorum. Yakından takip ediyorum. Elimizden geldiği kadar sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu mutlu günde sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyum.” ifadelerine yer verdi.