Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ilde faaliyetlerini sürdüren yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri ile iftar programında bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına Vali Süleyman Kahraman, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci, cemiyet üyeleri, yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri katıldı.

Hep birlikte iftarın açılmasının ardından Vali Süleyman Kahraman basın mensuplarıyla tek tek görüşerek sohbet etti. İftar programının sonunda açıklamalarda bulunan Vali Süleyman Kahraman, basın mensuplarının ilde önemli bir görev üstlendiğini vurgulayarak, bu başarılı çalışmalarından dolayı basın mensuplarını tebrik etti.

Basın kuruluşlarının ilde vatandaş ile kurumlar arasında köprü olduğunu hatırlatan Vali Kahraman, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında çok güzellikler yaşadık. Zaman zaman fakir fukaralarla, zaman zaman çeşitli hizmet sektörüyle birlikte iftar yaptık. Bu füzelikle basın mensupları olarak halkımıza yansıttınız. Ayrıca bizlerin yapmış olduğu diğer faaliyetleri halkımıza yansıtıyorsunuz. Bunun yanında vatandaşlarımız tarafından yansıtılmasını arzu ettikleri çeşitli eksik ve aksaklıkları bizlere yansıtmak suretiyle köprü oluyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Bizler birer aileyiz. Sizlerinde olmazsa olmazlarınız var. Çünkü ilimizde her türlü faaliyetleri, eksikliği, aksaklığını görmemiz mümkün değildir. Sizler bu eksiklikleri ve aksaklıkları bizlere yansıtmak suretiyle bizlerin önünü açıyorsunuz. Bizlerin daha iyi hizmet yapmasını, vatandaşa daha iyi ulaşmasını temin etmiş oluyorsunuz. Bizlerinde, idarenin de çeşitli faaliyetlerini duyurmak suretiyle vatandaşı haberdar ediyorsunuz. Biz sizlerin her zaman eleştirisine açığız. Yapıcı eleştirisine her zaman açığız. Bu usulüyle, esasıyla eleştiri olduğu zaman bizim başımızın üzerinde yeri vardır. Usulünce yapılan eleştiriler bizlerin daha çok hoşuna gider. Ayrıca; zaman zaman görüyoruz ki her zaman eleştirileri yazmıyorsunuz. Eleştiri dışında güzel şeyler yazıyorsunuz, bunlarda bizim hoşumuza gidiyor. Sonuçta; siz basın mensuplarını vatandaşın gözü kulağısınız. Sizleri çok önemsiyoruz. Bundan dolayı sizlerin sorunlarını problemleri nelerse onları sahiplenmeye çalışıyoruz. Yeterli olmuyor ama biz o gayret içerisindeyiz. Sizleri yalnız bırakmama, sürekli sizlerle birlikte olma gayreti içerisindeyiz.” açıklamasında bulundu.