Başarılı çalışmalarından dolayı Erzincan İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ve meclis üyelerine plaket veren Vali Süleyman Kahraman, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen Erzincan İl Genel Meclisi üyeleri ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, geçtiğimiz ay gerçekleşen il genel meclisi seçimlerinin ardından güven tazeleyen İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.
Yeşil Çermik Restaurant’ta düzenlenen programa Vali Süleyman Kahraman, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Saim Sezer ile il genel meclisi üyeleri katıldı. İl Genel Meclisi’nin 2016 yılı yaz sezonu hakkında meclis üyelerinden bilgiler alan Vali Kahraman, meclis üyeleri bol bol sohbet etti.
Programda Vali Süleyman Kahraman,başarılı çalışmalarından dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ve meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi. Burada ilk konuşmayı İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun yaparak, Erzincan İl Özel İdaresi’nin başta köyler olmak üzere tarım, sağlık ve eğitim gibi alanlarda Vali Kahraman önderliğinde büyük yatırımlar gerçekleştirdiğini ifade ederek; “Yaklaşık Bir buçuk yıldır birlikte çalışıyoruz, başta köyler olmak üzere Erzincan merkezde ve ilçelerde gerçekten güzel işler yapıldı. Erzincan İl Özel İdaresi tarım, sağlık ve eğitim gibi alanlarda sayın valimizin önderliğinde büyük yatırımlar yapıldı. Bugünde değerli meclis üyelerimize başarılı çalışmalarından dolayı berat verdiniz. Meclis başkanı olarak arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Ardından konuşan Vali Süleyman Kahraman ise; İl Genel Meclisi Başkanımı Ünal Tuygun, ve meclis üyelerinin yaklaşık bir buçuk yılda önemli işlere imza attığının altını çizerek; “Yollar, sosyal tesisler ve tarım gibi alanlarda il genel meclisimizin yaptığı önemli çalışmalar var. İnşallah bundan sonrada bu başarıları devam edecek. Meclis üyelerimizin fedakarca yürüttüğü çalışmaları taktir etmemek mümkün değil, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen Erzincan İl Genel Meclisimizi tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlikten güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum, Arkadaşlarıma sağlık ve sıhhat içerisinde başarılar diliyorum” dedi.