Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu, karanfil hediye etti.
Göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini huzurevi sakinleri ile engellilere yapan Vali Süleyman Kahraman, görevinin ikinci gününde eşi Muhsine Kahraman ile birlikte Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek, hastanede incelemelerde bulundu ve hastalarla görüşerek onlara çiçek takdim etti.
Vali yardımcıları ve ilgili kurum müdürlerinin de eşlik ettiği incelemelerde Vali Kahraman, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Yılmaz’dan hastane hakkında bilgi aldı. Hastane içerisinde bulunan poliklinikler, günlük hasta sayıları, hastane yatak kapasitesi ve hastalara verilen hizmetler hakkında bilgiler alan Vali Kahraman daha sonra hasta odalarını gezerek hastalarla ve hasta yakınları ile görüştü.
Yaptığı ziyarette vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu ifade eden Vali Kahraman “Hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum, burada yatan hastaların en kısa zamanda iyileşerek sevdikleriyle birlikte olmalarını temenni ediyorum" dedi.
Ziyarette hasta ve hasta yakınları ile yakından ilgilenen Vali Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak onlara karanfil hediye ettiler.