Erzincan Kemaliye ilçesin de bahçelerinden evlerine dönmek isteyen yaşlı çift dereyi geçmek istediği sırada kullandıkları traktörün devrilmesi sonucu altında kaldı. Olay da yaşlı çiftten bir kişi ölürken 1 kişinin ise kayıp olduğu öğrenildi.

Erzincan Kemaliye ilçesin de bahçelerinden evlerine dönmek isteyen yaşlı çift dereyi geçmek istediği sırada kullandıkları traktörün devrilmesi sonucu altına kaldı. Olay da yaşlı çiftten bir kişi ölürken 1 kişinin ise kayıp olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre olay bugün ( 10.04.2016 ) saat 18.00 sıralarında Erzincan Kemaliye ilçesine bağlı Buğdaypınar köyünde meydana geldi. Bahçelerinden traktörle evlerine dönmek isteyen Tahir Karagündostu (70) ile eşi Hafize Kargündostu Barasor deresini geçmek istediği sırada ters dönerek dereye devrildi.

Yaşlı çiftin evlerine gelmediğinin farkına varan köylüler olayı jandarmaya haber verirken köylüler ve jandarma ekiplerinin yaptıkları kısa süreli aramada yaşlı çifte ait traktörü Barasor deresi içerisinde buldu. Dereye devrilen Traktörün çıkarılması için Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı (AFAD) ekipleri olay yerine çağrıldı. AFAD ekipleri Barasor deresinde ters dönen traktörün altından 1 saatlik çalışmanın ardından bir ceset güçlükle çıkarırken suyun akıntısı ile kaybolduğu düşünülen 1 kişinin aranmasına devam edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili güvenlik kuvvetleri soruşturma başlattı.