Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren başarılı kadın girişimcileri bir araya getirdi. Toplantıya, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri V. Şule Arslan, KOSGEB Müdürü Semra Boroğlu ve birçok kadın girişimci katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rüveyda Tanoğlu, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Kadın Girişimciler İcra Komitesi adına katılımcılara hoş geldiniz dileklerini iletti. Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin himayesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası'nın alt kuruluşu olarak görev yaptıklarını vurgulayan Tanoğlu, Birlik Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun kadın girişimcilere verdiği önemi aktardı. Toplantının amacının, güçlerin birleştirilerek her sektörde varlığın sürdürülmesi olduğunu belirtti. Finansal, fikirsel veya diğer desteklerde eksiklik hissedildiğinde bir araya gelerek, ileriye doğru adım atmayı hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, KUDAKA, KOSGEB, İPARD gibi kuruluşlardan alınacak desteklerle ülke ve il ekonomisine katkıda bulunma isteklerini paylaştı. Ayrıca, KOSGEB Müdürü Semra Boroğlu'na kadın girişimciler ve kendilerine sağladığı destekten dolayı teşekkür etti.

Toplantının ilerleyen bölümlerinde, kadınlara sağlanan devlet destekleri ve girişimcilik faaliyetlerinin artırılması için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin liderliğinde yapılacak çalışmalara katkı sağlanması için görüşmeler gerçekleştirildi. Kadın girişimci sayısının artırılması ve desteklenmesi amacıyla atılacak adımların ele alındığı toplantı, sektörler arası iş birliğini güçlendirmeyi hedefledi.

db031011-af52-4f06-bcd9-de47d7cb9602

9d47efa4-d905-45bb-8b73-310317112fdf

Erzincan'da, 4.1 büyüklüğünde deprem Erzincan'da, 4.1 büyüklüğünde deprem