Türkiye Hentbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, deplasmanda Erzincan Gençlik ve Spor Kulübü hentbol takımını farklı geçti. Erzincan Yıldırım Akbulut Spor Salonu’nda oynanan maçta Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü rakibini 46-17 mağlup etti.
Malatya Bölgesi’nden Sinan Çoban ile Gökhan Atar ikilisinin yönettiği maçta Termalspor, baştan sona üstün götürdüğü maçı farklı kazandı. Müsabakanın ilk yarısı da Termalspor’un 21-6 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın en skorer ismi 10 golle Uğur Yılmaz olurken, kaleci Yusuf Anıl Uçar da başarılı performansıyla takdir topladı. İlk iki haftada rakiplerini farklı geçen Termalspor, hafta sonunda averajla liderlik koltuğuna oturdu.
Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, ligde ikinci maçlarını da kazandıklarını belirterek, grubun favorisi olduklarını söyledi. Takımının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu dile getiren Erzurumluoğlu, “Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda Gümüşhane Polis Gücü’nü farklı geçmiştik. Bu hafta da deplasmanda Erzincan Gençlikspor Kulübü’nü 46-17 gibi farklı bir skorla geçtik. Takımımızın ortaya koyduğu oyundan memnunum. Oyuncularımızın istekli oyunlarıyla farklı galibiyet geldi. Ligin favori takımlarından birisiyiz. Farklı skora rağmen oyuncularımın disiplinli bir şekilde ciddiyetle maç sonuna kadar üstün performans ortaya koymaları bizleri mutlu etti. Tüm oyuncularımı performanslarından dolayı kutluyorum.” dedi.
Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, önümüzdeki hafta Pazar günü Aziziye Spor Salonu’nda Amasya 1957 Suluova Spor Kulübü’nü ağırlayacak.