İSTANBUL (AA) - Albaraka Türk, İnsan Kaynakları Zirvesi’nde 10'uncu kez "İnsana Saygı Ödülü"ne layık görüldü.

Albaraka Türk'ten yapılan açıklamaya göre, insan kaynakları alanındaki özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla düzenlenen "İnsana Saygı Ödülleri", Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Albaraka Türk, işe kabul süreçlerindeki titiz çalışmaları ve insana değer veren kurumsal ilkesiyle önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da İnsana Saygı Ödülü'nün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, "Albaraka Türk İnsan Kıymetleri"nin her yıl böyle bir ödüle layık görülmesinin kendilerini oldukça duygulandırdığını belirtti.

Çalışanlar için en iyi ve en sağlıklı çalışma ortamını hazırlama hedefiyle sektördeki öncü uygulamaları hayata geçirmeye özen gösterdikleri kaydeden Utku, kurum olarak üst üste 10'uncu kez aldıkları "İnsana Saygı Ödülleri" ile bunu tescillediklerini bildirdi.

Sadece mutlu çalışanların müşterilerine kaliteli hizmet verebildiğini, onlarla sıcak ve samimi iletişim kurabildiğini belirten Utku, "Albaraka Türk İnsan Kıymetleri"nin bu inançla işe kabul süreçlerinde, ücret politikalarında, kariyer hedeflerinde, çalışanların kişisel ve profesyonel gelişimlerini sağlamada, iş memnuniyeti ve motivasyonlarının yüksek tutulması konularında, kültürel ve insani değerler çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Utku, "İnsan kaynakları alanında uzman kurumların hayata geçirdiğimiz projeleri takdirle karşılaması, hem çalışanlarımız için ek bir motivasyon oluyor hem genç yetenekler için şirketimiz bir cazibe merkezi haline geliyor." ifadelerini kullandı.