Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği olağan kongresi Antalya’da büyük bir katılımla yapıldı.

Kongreye tek listeden aday olarak giren Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa İlhan, tekrar dernek başkanlığına seçildi.

Dernek binasında yapılan kongreye üyelerin yanı sıra Antalya büyük şehir Belediye Başkan Vekili  Ruhi Beşiktaş’ta katıldı. Yapılan oylama sonunda teşekkür konuşması yapan Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa İlhan, Antalya’da yaşayan Erzincanlılara hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu dile getirerek; “Görevi ilk devraldığımız günden beri yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hemşerilerimize hizmet etmeye onlarla bir arada birlik ve bütünlük içerisinde olmaya özen gösteriyoruz. 17 bin kayıtlı Erzincanlı hemşerimiz bulunduğu Antalya’mızda şehrin değerlerine sahip çıkmanın yanı sıra Antalya’mıza katkıda bulunmanın gayretindeyiz. Bu çerçevede hem Antalya hem de Erzincan bizim için büyük bir değerdir. Bu değerlerin bir araya getirilmesi kültürlerin buluşturulması büyük çaba ve özveri ile başarıya ulaşmıştır. Bundan sonraki süreçte Antalya’dan Erzincan’a ne katkı sağlarız, turizm anlamında nasıl bir katma değer katarız, onun gayreti içerisinde bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Erzincanlıların bir arada olduğu Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği sosyal ve kültürel etkinliklerde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Erzincan’ımızın ve hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır” dedi.

 Erzincan ile ilgili duygularını dile getiren Antalya Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş, ise; “Böyle bir vesile ile Erzincanlı hemşerilerimle bir araya gelmek çok mutlu oldum. Antalya’nın katma değerine her zaman olumlu katkı sağlayan hemşerilerim her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’inde sizlere selamı var. Başkanımız her zaman yanımızda oldu bundan sonrada yanımızda olacağını söyledi. Bu vesile ile sizlere de selamlarını getirmemi iletti. Hemşeri dernekleri dayanışmanın, paylaşmanın ve hoş görünün yüksek tezahür ettiği kurumlardır derneğimizle beraber kültürümüzü yaşatmak için etkin faaliyetler olacağız” dedi.