İSTANBUL (AA) - Akaryakıt markası Aytemiz, istasyonları içerisinde ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı.

Aytemiz'den yapılan açıklamaya göre, son dönemde “Motorcu Dostu İstasyon” ve elektrikli araçlar için “hızlı şarj” noktalarının yanı sıra “Araçtan Öde” hizmetiyle dikkati çeken Aytemiz, şimdi de istasyon ve hizmet alanlarında ücretsiz internet hizmetini devreye aldı.

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Aytemiz olarak tüketicinin menfaatini gözeten istasyonlarla hizmet verdiklerini, bu kapsamda hayata geçirdikleri yenilikçi ve yaratıcı hizmetlerle akaryakıt sektöründeki en değerli perakendecilerden olma iddiasını koruduklarını ifade etti.

Son dönemde hayata geçirdikleri hizmetlere ücretsiz internet hizmetini ekleyerek, tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ettiklerini aktaran Eke, “Başlangıçta ülke genelinde 100 istasyonumuzda kablosuz internet hizmetini ücretsiz olarak müşterilerimize sunacağız. Talep ve ihtiyaca göre bu sayıyı zamanla ve bölgeler itibarıyla artırmayı planlıyoruz. Yeni market ve tuvalet konseptimizle istasyonlarımızda daha fazla vakit geçiren müşterilerimizin ihtiyaç duydukları tüm hizmetleri onlara sunarak ve şaşırtan hizmetlerimize her geçen gün yenilerini ekleyerek adımızdan söz ettirmeye önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.” görüşlerini aktardı.


- “Hızlı şarj noktalarının sayısı 6’ya çıkacak”


Ahmet Eke, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma hedefiyle hareket eden Aytemiz’in, tüketicilere hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlayacak hizmetleri hayata geçirdiğini dile getirdi.

Bu konuda sektörün en hızlı hareket eden şirketi olduklarını kaydeden Eke, “Aytemiz olarak her zaman müşterilerimizi dinliyor, talep ve istekleri doğrultusunda yeni hizmet ve ürünlerimizi hayata geçiriyoruz. Bu noktada teknolojiyi de yakından takip ediyoruz. Müşterilerimizin vakti her şeyden kıymetlidir. Onlara istasyonlarımızda yakıt alımı, yağ değişimi, market alışverişi ya da yıkama esnasında, ihtiyaç duydukları kesintisiz, hızlı ve ücretsiz internet hizmetini sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Eke, sıcak bir çay veya kahveden hızlı internete, elektrikli hızlı şarj noktasından temiz tuvaletlere kadar tüketicinin seyahatleri sırasında mola verdiğinde öncelikli olarak tercih edeceği akaryakıt markası olmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ahmet Eke, şunları kaydetti:

"Otomotiv sektöründe yaşanan elektrikli araç konusundaki dönüşüme en hazır marka olduğumuzu göstermek ve sektöre öncülük etmek adına, ilki Bursa olmak üzere İstanbul ve Ankara’daki 3 istasyonumuzda kurduğumuz elektrikli hızlı şarj noktalarını, kısa bir süre içerisinde 6’ya çıkarmayı hedefliyoruz. İstasyonlarımızda kurulan bu şarj noktalarının en ayırıcı özelliği elektrikli otomobillerin 25 dakikada yüzde 80 şarj edilebilmesidir. Türkiye’nin farklı illerinde kurulacak hızlı şarj noktalarını, müşterilerimizin taleplerini ve elektrikli araç satışlarını göz önünde bulundurarak hızla uygulamaya alacağız. Önümüzdeki yıllarda üretilmesi planlanan milli otomobilin elektrikli olacağı öngörüsü ile şarj noktalarını ülke geneline yaymak için yine en hazır marka olduğumuzu düşünüyoruz. Teknolojiyi yakından takip eden akaryakıt markası olarak yenilikçi ve yaratıcı hizmetlerimizle şaşırtmaya devam edeceğiz.”