ERZİNCAN (AA) - Muğla’nın Bodrum ilçesinde, banyoda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Murat Karakelle'nin cenazesi, memleketi Erzincan’da toprağa verildi.

Murat Karakelle’nin (37) cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından karayolu ile Erzincan’ın Üzümlü ilçesindeki babaevine getirildi.

Babaevinde helallik alınmasından sonra Karakelle için Çarşı Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazı öncesi Karakelle’nin küçük kardeşi Ferhat Karakelle ve yakın akrabası olan İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba tabuta dokunarak gözyaşı döktü.

İlçe Müftüsü Adem Karadeniz tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Karakelle’nin cenazesi, Terzibaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanı sıra Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, AK Parti İlçe Başkanı Selami Karatepe, MHP İlçe Başkanı Talat Doğan da katıldı.

- Olay

Bodrum'da bir yapı markette çalışan Murat Karakelle’nin işe gelmemesi ve telefonlarına cevap vermemesinden şüphelenen arkadaşlarının durumu yakınlarına bildirmesi üzerine Karakelle evinin banyosunda ölü olarak bulunmuş, yapılan inceleme sonucu Karakelle'nin termosifondaki elektrik kaçağı nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlenmişti.