ERZİNCAN (AA) - Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Erzincan'da sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Başkan Demircan, MÜSİAD Erzincan Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Vali Ali Arslantaş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Demircan, burada yaptığı konuşmada, Beyoğlu'nda çok sayıda Erzincanlı yaşadığını, bu nedenle kenti ziyaret ettiğini söyledi.

Bir gazetecinin İstanbul'daki sağanakla ilgili sorusu üzerine Demircan, şunları kaydetti:

"İstanbul’da özellikle ağaçlar olumsuz etkilendi ve çukur bölgede kalan yerlerde su baskınları oluştu. Ama İstanbul’un alt yapısı güçlü. Dolayısıyla anlık böyle bir hızlı yağmurun oluşturduğu kaos. Beyoğlu’nda ben tüm gün sahadaydım. Bir gün içerisinde vatandaşlarımıza yardımımızı ulaştırdık. Beyoğlu’nun, İstanbul’un alt yapısında on sene öncesine göre çok ciddi iyileşmeler var. Eskiden Alibeyköy'de çok büyük su baskınları olurdu. Şimdi onlar yok. Bunların hepsinden dersler çıkartarak, vatandaş olarak, yerel yönetimler olarak hep ileriye bakmalıyız."

Vali Arslantaş ise, Demircan'ın ziyaretinin hayırlı olmasını dileyerek kendisine 24 Erzincanspor forması hediye etti.

Demircan ve beraberindekiler, daha sonra Beyoğlu'nda yaşayan Erzincanlıların köylerine giderek ziyaretler gerçekleştirdi.