İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası kredi kartı Bonus, "Türkiye'nin En Sevilen Markaları (Lovemarks)" araştırmasının kredi kartı kategorisinde 9. kez en sevilen marka seçildi.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Bonus, MediaCat-Ipsos iş birliğiyle gerçekleştirilen Lovemarks araştırmasında, kredi kartları kategorisinde marka bağımlılığı anlamında birçok rakibini geride bırakarak birinciliği elde etti. Bonus böylece, 9. kez "Türkiye'nin en sevilen kredi kartı" oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu, Bonus markasının, 18 yıldır Türkiye'de en çok kazandıran ve bedavası en bol kredi kartı olarak yoluna devam ettiğini bildirdi.

Bonus kartın, harcarken kazandırmanın yanı sıra kendine özgü peruğu, müziği, Bonus yeşili ve Bonus ailesi ile her zaman en çok hatırlanan ve sevilen kredi kartı markası olduğunu ve bugüne kadar sektörde birçok ilki müşterilerinin hizmetine sunduğunu aktaran Evlioğlu, şunları kaydetti:

"Bonus, Türkiye'nin ilk çipli ve çok markalı kredi kartı olmasının yanı sıra ilk şeffaf kart, ilk temassız kart, ilk çevreci kart gibi trendleri yakından takip eden ve tüketicilerin ihtiyaçlarına doğrudan yanıt veren ürünleriyle beğeni kazandı. Kredi kartı sektörüne farklı ve renkli bir bakış açısı getiren Bonus'un 9. kez Lovemark seçilmesi başarısının ardında müşterisini önemsemek, iyi tanımak ve onların ihtiyaçlarına en iyi çözümleri sunarak her daim müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutmak yatıyor. Bu kapsamda, marka kültürümüz ve kimliğimizin bir parçası niteliğinde müşterilerimizle kurduğumuz güven odaklı, şeffaf ve samimi iletişimin bir yansıması olarak kredi kartları kategorisinde Lovemark seçilmemiz bizim için mutluluk ve gurur kaynağıdır. Yenilikçi ürünlerimiz ve benzersiz fırsatlarımızın yanı sıra gönüllere dokunan projelerimizle önümüzdeki dönemde de Bonus sevgisini sürdürülebilir kılmaya devam edeceğiz."