İSTANBUL (AA) - Coca-Cola İçecek (CCI), Coca-Cola’nın lisanslı ürünlerinin satışının sağlandığı e-ticaret mağazasını Türkiye’ye getirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, İngiltere ve Amerika’dan sonra dünyadaki üçüncü örnek olan “coca-coladukkani.com” web sitesi, yaşam stili odaklı bir proje olarak hayata geçirildi.

Yaklaşık 300 farklı lisanslı Coca-Cola ürününün satışa sunulduğu online alışveriş ve satış dükkanında, ev ve mutfak dekorasyonundan aksesuara farklı kategorilerde Coca-Cola markalı ürünler tüketiciyle buluşuyor.

Bu platformda, Coca-Cola temalı ürünlerin yanı sıra ilerideki zamanda piyasada olmayan içecek çeşitleri de yer alacak. Ayrıca özel günler ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için hediye fikirleri ve şık hediyelik eşyalar da Coca-Cola Online Alışveriş Dükkanında sunuluyor.

CCI, “coca-coladukkani.com” ile tüketiciyle kurduğu bağı güçlendirmeyi ve Coca-Cola markasına ilgi duyan herkese geniş bir ürün yelpazesi sunarak mevcut ilgiyi artırmayı hedefliyor.

Ağırlıklı olarak özel ve sınırlı üretilmiş ürünlerin sunulduğu Coca-Cola Dükkanı, ayrıcalıklı bir satış noktası olarak Coca-Cola koleksiyonerlerine de yeni bir sayfa açıyor.

Etkinlik veya ürüne özel açılan hashtag’lerle sosyal medyada yapılan paylaşımlar, aynı zamanda coca-coladukkani.com’da da yayınlanıyor.