İSTANBUL (AA) - EGEBİL Okulları, yeni nesil okulculuk anlayışıyla, Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olan Ege Üniversitesi ve eğitimde kalitenin öncülerinden Bilfen Şirketler Grubu ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Bilfen Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, EGEBİL Okulları, yeni nesil okulculuk anlayışıyla, Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olan Ege Üniversitesi ve eğitimde kalitenin öncülerinden Bilfen Şirketler Grubu ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Eğitimde daha fazla fırsat eşitliği sağlayabilmek, kaliteli eğitimi birçok noktaya taşımak ve eğitimin geleceğine yön vermek amacıyla yola çıkan kurum cumhuriyetin temel kazanımlarından hiçbir zaman vazgeçmeden, tecrübeli eğitim kadrosuyla çağdaş ve bilimsel eğitimin yörüngesinde ilerliyor.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk ile EGEBİL Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar’ın katılımlarıyla EGEBİL Okulları Bodrum Kampüsü'nün tanıtımı gerçekleştirildi. Toplantıda çok sayıda devlet ve özel okul yöneticisi ile veli adayı da hazır bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen EGEBİL Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar, “Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, yüzü Batı’ya dönük, her türlü bilimsel, kültürel ve sosyal yeniliğe açık 21. yüzyılın dünya vatandaşlarını yetiştirecek EGEBİL Okulları, Türkiye’deki eğitim yolculuğuna İzmir, İstanbul, Ankara, Fethiye, Denizli ve Kocaeli’den sonra Bodrum Kampüsü ile devam ediyor. Bodrum’u eğitimin başkenti yapmaya geldik.” ifadelerini kullandı.

Bilfen Şirketler Grubunun yeni okul markası olan EGEBİL Okulları'nın Bodrum Temsilciliğini ise Emine Pomakoğlu ve Elçin Kaya üstlendi. EGEBİL Okulları kaliteli eğitimi her yaştan öğrenciye ulaştırmak amacıyla anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim-öğretim hizmeti verecek.