Enerya, her yıl ‘İnsan Kaynakları Zirvesi’ çerçevesinde sahiplerini bulan “İnsana Saygı Ödülleri”ni kazandı. Firma ödülünü 17 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek İnsan Kaynakları Zirvesi’nde alacak.Her yıl düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi çerçevesinde verilen “İnsana Saygı Ödülleri”ni bu yıl kazanan firmalar arasında Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım firmalarından Enerya da yerini aldı.

68 BİN FİRMA ARASINDAN SEÇİLDİLER
Türkiye’nin en büyük online istihdam platformlarından Kariyer.net ana sponsorluğuyla verilen İnsana Saygı Ödülü’nü tam 68 bin firmanın arasından sıyrılarak ödüle hak kazanan farklı sektörlerden 200 firmadan biri olarak yer aldıklarına dikkat çeken Enerya İnsan Kaynakları Direktörü Berna Tuncel, Enerya’ya yeni personel alımı için çıkılan ilanların sayısı, alınan başvuru sayısı ve bu başvurulara dönüş hızı ile bu ödüle layık görüldüklerini dile getirerek, ‘Özellikle bize başvuran aday sayısının artışı; Enerya’nın hem iş faaliyetleri alanında her geçen gün büyümesi, hem de çalışanlarına yönelik geliştirdiği politikaların farklı mecralarda duyulması ile gerçekleşiyor. Marka bilinirliğine de büyük ölçüde pozitif etki eden bu önemli ödülü kazanmamızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

ÖDÜL KİMLERE VERİLİYOR?
İnsan Kaynakları Zirvesi’nde sahiplerine verilen İnsana Saygı Ödülleri, aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru alan firmalara veriliyor. Ayrıca, adayların oylamasıyla belirlenen en beğenilen firma ve en beğenilen iş ilanları da ödüllendiriliyor. En çok istihdam yapan ve en çok başvuru alan firmalar, İnsana Saygı Ödülleri içinde özel bir yere sahip.