İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Engelsiz Fotoğraflar Atölyesi kursiyerlerinin çektiği fotoğraflar, Engelliler Haftası kapsamında açılan sergide izlenime sunuldu.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağcılar Belediyesinin hizmete sunduğu "Hayatı Çek" projesi devam ediyor.

Mustafa Seven'le Engelsiz Fotoğraflar Atölyesi'nin kursiyerleri, Aydın Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü öğrencileri ile Eminönü ve Sultanahmet'teki tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

Kursiyerler, gönüllü üniversite öğrencileri ile birlikte fotoğraf çalışması yaptı. Kursta öğrendiklerini uygulayan kursiyerler, birbirinden güzel görüntülere imza attı. Öğrencilerin çektiği fotoğraflar, Engelliler Haftası kapsamında açılan sergide fotoğraf meraklılarının beğenisine sunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engellilerin, imkan sunulduğunda önemli başarılara imza attıklarını ve yeteneklerini ispat ettiklerini belirtti.

Çağırıcı, bu amaçla düzenledikleri Engelsiz Fotoğraflar Atölyesi'ne katılan kursiyerlerin öğrendiklerini en iyi şekilde uygulamaya geçirdiklerini vurgulayarak, başarılı kursiyerlerin çalışmalarından oluşan sergiyi de fotoğrafseverlerin beğenisine sunduklarını kaydetti.