İSTANBUL (AA) - Akıllı telefonları “Fırsat Bu Fırsat” mottosuyla müşterilerine sunmaya devam eden Türk Telekom, hayata geçirdiği yeni kampanyasında eski telefonunu getiren müşterilerine tüm yeni cihazları indirimli fiyatlarla satışa sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, "Fırsat Bu Fırsat" mottosuyla yeni akıllı telefonları avantajlı tekliflerle müşterilerine sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, hayata geçirdiği yeni kampanyasıyla, eski telefonunu getiren müşterilerine tüm yeni cihazları indirimli fiyatlarla satışa sunuyor. Türk Telekom, Samsung’un yeni telefonu Note8’e özel hazırladığı teklifiyle de müşterilerine 3 bin 300 TL’ye varan indirimler sunuyor.

“Büyük işler yap!” sloganıyla yola çıkan Samsung Galaxy Note8, tasarımıyla "Sonsuz ekran" deneyimi sunuyor.

Yeni Note serisinin en çok fark yaratan özelliği ise “S Pen” adı verilen kalemi. Sunduğu farklı özelliklerle iletişimde yepyeni bir yol açan S Pen ile birlikte kullanıcılar, el yazısından oluşan mesajlar gönderip, kendi emojilerini yaratabiliyor.

Galaxy Note8'in çift lensli kamerası ise, kullanıcılarına düşük ışıkta bile net, canlı ve titremeyen fotoğraflar çekebilen geniş açılı bir kamera seçeneği sunuyor. Çift kameranın 2X optik zoom desteği ve optik görüntü sabitleme özelliği sayesinde kullanıcılar uzaktan bile net fotoğraflar ve videolar kaydedebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, akıllı telefon penetrasyonunda sektör lideri olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye’de son dört yıldır akıllı telefon penetrasyonunda sürekli artış gösteren operatörüz. Bu noktada, Türk Telekom müşterilerine özel olarak hazırladığımız uygun fiyatlı ve çok çeşitli kampanyalarımızın payı büyük. Türk Telekom olarak, müşterilerimizin mobil teknolojileri ve mobil interneti doya doya kullanması en büyük önceliğimiz.

Fırsat bu Fırsat mottosuyla müşterilerimize en yeni akıllı cihazları en uygun ödeme imkanlarıyla sunmaya devam ediyoruz. Yeni kampanyamız kapsamında eski cihazını getiren müşterilerimizi son teknolojiye sahip akıllı cihazlarla buluşturuyoruz. Teknoloji tutkunu müşterilerin merakla beklediği Samsung Galaxy Note8’i de sektörde ses getirecek bir indirimle müşterilerimize sunuyoruz.”