İSTANBUL (AA) - HDI Sigorta, spora desteğini sosyal medyaya taşıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk sporuna, özellikle amatör branşlara destek veren HDI Sigorta, yeni bir uygulamaya imza attı. Bundan böyle HDI Sigorta Spor sosyal medya hesaplarında, HDI Sigorta’nın sponsorluk çalışması yaptığı takımların o ay içerisindeki müsabakaları ve başarı hikayeleri, Türkiye'yi uluslararası arenada temsil eden sporcuların maç takvimleri ve müsabaka sonuçları, yine HDI Sigorta’nın sponsoru olduğu Lig Radyo program içerikleri ve sürpriz hediyeler, Türk sporuna hizmet etmiş spor adamlarının mesajları ve HDI Sigorta’nın kurum içi ve kurum dışı etkinliklerden bilgiler ve paylaşımlar yer alacak.

HDI Sigorta Spor sosyal medya hesaplarıyla, kendi liglerinde başarıyı amaçlayan takımlara sosyal mecralardan destek olunması hedefleniyor. Aynı zamanda, taraftarlar için yapılan çalışmaların da bu ağlardan duyurulması ve taraftarların aidiyetlik duygularının ortaya çıkarılması amaçlanıyor. Sporun ve sporcunun yanında olduğunu her platformda paylaşan HDI Sigorta, bu mecra ile takımlara destek olurken, takımlar için yaptığı çalışmaları da bu sosyal medya hesaplarından duyuracak. Sosyal medya hesaplarına, Facebook ve Instagram’da HDISigortaSpor kullanıcı adıyla ulaşılabiliyor.

Özellikle futbol, basketbol ve voleybolda sponsorlukları süren HDI Sigorta, sporculara ve Türkiye'de, ulusal ve uluslararası arenalarda hak ettikleri galibiyetlere ulaşmaları için destek olmayı amaçlıyor. Bugüne kadar birçok spor kulübüne reklam ve sponsorluk desteği veren şirket, başarı için uğraş veren takım ve sporcularımızı risklere karşı güvence altına almayı da öncelikleri arasına koyuyor.